Yritys- ja yhteystiedot
Uutiset ja tiedotteet
Päämiehet
Ilmoituksiamme
Tuotteet
 

<<Etusivulle

Yritys- ja yhteystiedot

Elektro-Tukku Oy
Suokalliontie 9
01740 Vantaa
Puh. (09) 5024 4400

Jukka Mietala
050 561 7568
Timo Liusvaara
050 356 0282 tai
040 375 2285
myynti|at|elektrotukku.fi
tai info|at|swoy.fi


Palaute

ELEKTRO-TUKKU OY on jo 21:n vuoden ajan parantanut vienti- ja kotimaan markkinoilla toimivien yritysten kilpailukykyä, maahantuomalla laadukkaita automaatio- ja sähköteknisiä komponentteja ja laitteita kilpailukykyiseen hintaan.

Tunnettujen päämiestemme tuotteiden laatu ja toimitusvarmuus yhdessä teknisen palvelun ja kokemuksemme kanssa ovat olleet asiakkaittemme käytössä vuodesta 1991 alkaen.
Kehitämme aktiivisesti tuotteita yhdessä asiakkaittemme ja päämiestemme kanssa vastaamaan haasteellisia markkinoita.

Yrityksen edustamat tuotteet jakaantuvat hälytyslaite-, mittalaite-, venttiili- sekä säätö- ja ohjauslaiteryhmään.

Laajan yhteistyöverkoston ansiosta hälytyslaiteryhmämme on markkinoiden kattavin, josta löytyy hälytyslaitteita ja lentoestovaloja teollisuudelle sekä urakoitsijoille. Myös ajoneuvojen hälytyslaitteet sisältyvät tähän ryhmään.

Mittalaiteryhmään kuuluu kannettavat mittalaitteet, kuten asennustesterit, tehomittarit, sähkönlaadun analysaattorit, eristysvastus-, pihtivirta- ja yleismittarit.

Venttiiliryhmään kuuluu laadukkaat co-ax venttiilit, Quadax- ja Cryaxx-läppäventtiilit, magneettiventtiilit, pintavahdit ja -anturit, paineanturit ja -lähettimet sekä solenoidit.

Säätö- ja ohjauslaiteryhmään kuuluu teollisuuspuhaltimet, teollisuusmuuntajat, säätömuuntajat, jännitestabilisaattorit, suojaus- ja valvontareleet, sekä kiinteästi asennettavat laitteet sähkönlaadun sekä energian analysointiin että kompensointiin.

Elektro-Tukku tuo laatua